Změny v týmu FCVB

10.01.2011 16:00

 Je mou povinnosti informovat naše fanoušky že v průběhu minulého týdne nastali změny v našem celku.

    Jako nové posili v celku můžete uvítat dva hráče, kteří s futsalem nemají žádné zkušenosti. Jsou to hráči, kteří hrají velký fotbal za celek ČL Kolešovice a to Daniel Polánek a Ondřej Ridzoň.

    Prvně jmenovaný již s celkem v minulosti absolvoval Vánoční turnaje ve kterých si nevedl vůbec špatně jedná se hráče s velkou technickou výbavou která je při futsale potřeba. Věřím, že bude pro náš celek posilou a náhradou za hráče, který z neznámých důvodů ukončil prozatím svoji futsalovou kariéru a to Jaroslav Daniš

    Druhý jmenovaný je hráč který před sezónou absolvoval s naším celkem několik tréninků ve kterých mohl ukázat především svoji silnou stránku kterou je neskutečná rána v jeho pravé noze. Věřme že tuto svoji uplatní v soutěžních utkání.

    Jak jsem již uvedl výše tak další změna je prozatimní ukončení futsalové kariéry J. Daniše, který byl v minulém roce nejlepším střelcem v soutěži. Na dotaz proč končí Jarda s futsalem uvedl že ho to již nebaví a tak tedy Jardovi přeji hodně úspěchů a děkujeme za to co pro klub udělal.

    Poslední změna která byla provedena tento víked je na postu brankáře kam byl přesunut obránce a brankář ČL Kolešovice Marek Matějovský a to z důvodu, že dosavadní brankář Jan Zíka v poslední době nepředváděl dobré výkony. O poznání lépe si tento hráč vede na pozici útočníka.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.