X. kolo

02.04.2010 15:51

V posledním hracím kole jsme odjeli k odehrání dvou utkání z celky, které byli v tu dobu v tabulce před námi. K utkání jsme odcestovali v neúplné sestavě, pouze s jedním střídajícím hrášem.

V prvním utkání jsme se střetli s celkem Zlonic ,,B´´ , kteří již měli jistotu postupu a nacházeli se na prvním místě. Toto utkání se odehrávalo ve velmi vysokém tempu, především se šancemi na naší straně. Z počátku jsme své šance doslova zahazovaly a tak přišel trest v podobě branky 1:0. Ihned po rozehrání se ujal míče Daniš a vstřelil vyrovnávycí gól 1:1. Naše šance i nadále pokračovali předevčím to byl DAniš, který na tom měl zásluhu a své druhé branky v utkání se dočkal v 10 min. 1:2. Tři minuty před koncem vybojoval míč na vlatní polovině P. Matějovský vyvezl až před branku soupeře, tam si narazil míč s Danišem ten mu balon z první vrátil a do prázdné branky vstřelil uklidňující gól P. Matějovský 1:3. Před koncem prvního poločasu přišla chyba v podání M. Matějovského, kterou soupeř potrestal 2:3. V druhém poločase na rozdíl dvou branek upravil skóre opět Daniš svoji třetí trefou 2:4. Následně se střelecky prosadil i výborně hrající Panc, který dorazil střelu Daniše 2:5. Soupeř ještě jednou stačil snížit na rozdíl dvou branek 3:5. Poslední slovo si vzal, ale Daniš a svoji čtvrtou trefou v utkání upravil skóre na konečných 3:6.

V druhém utkání jsme se utkali s celkem Atraps Kladno, se kterým jsme se letos již dvakrát střetli ani jednou jsme nebodovali. Po prohře hráčů Kladna s celkem Krakovce jsme věděli, že v případě výhry se dostaneme na medailovou pozici, v případě prohry by následoval propad na 6. místo. A také jsme k tomuto utkaní tak přistoupili.  V tomto utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem jak počtu šancí tak i v předvedené hře. Nejprve svoje sálovky zahříval Daniš, když dvakrát ve slibné šanci netrefil branku a  jak se říká do třetice všeho dobrého, také se povedlo svoji třetí šanci v utkání Daniš proměnil 0:1. O chvilku později to byl opět Dani, který zařídil změnu skóre 0:2.  I nadále jsme kontrolovali hru a její průběh jsme měli ve své moci, toto před konce prvního poločasu potvrdil L. Zoul, který zvýšil na 0:3. Na úvod druhého poločasu vystčily ružky i domácí a vstřeli branku na 1:3. Toto se sdřejmě nelíbilo opět dobře hrajícím Pancovi, který se snažil před brankou přihrát na volného P. Matějovkého ovšem to se mu nepovedlo míč se k němu odrazil zpět a tak ho pohotově uklidil do branky 1:4. O minutu později jsme vybojovaly rohový kop, který  P. Matějovský rychle rozehrál  na nabíhajícího Daniše, který z první nedal brankáři šanci 1:5. Pět minut před koncem se podruhé v utkání ještě prosadil Panc, když individuelně obehrál dva protihráče a míč pohodlně dostal za záda brankáře. Poslední kdo měl střelecky obuto byl hladový Daniš, který měsíc absentoval z důvodu trestu za ČK a minutu před koncem upravil na konečných 1:7 a  v tomto utkání vstřelil čtyři branky.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.