VIII. kolo

02.04.2010 15:17

V osmém kole jsme odjeli k odehrání tří utkání, které se v tabulce nacházejí v její spodní polovině. Našimi soupeři byli postupně týmy Krakovec, Blevice 73, a FK Blevice.

V prvním utkání na nás doslova vlétli borci Krakovce a již v páté minutě jsme prohrávali 0:3, poté jsme to byli my kdo se snažil skoré otoči ovšem proti byla naše nemohoucnout trefit se mezi tři tyče a tak poločas skončil 0:3. V druhém poločase jsme to byli opět my kdo se snažil o vstřelení branky to se nám podařilo v 5 minutě druhého poločasu, když se střelou svoji slabší nohou prosadil Panc 1:3. V tuto chvíli byl odvolán brankář Zíka a hráli jsme power-play, ve které jsme měli několik slibných příležitostí na změnu skóre, které jsme nevyužily a tak udeřilo na druhé straně když Krakovští vstřelily do odkryté branky další dvě branky a bylo rozhodnuto 1:5.

Po odehrání prvního utkání nás vzápětí čekalo utkání s hráči Blevic 73, kterým jsme v prvním vzájemném střetnutí podlehli 2:1. Před utkáním jsme si řekli, že tohoto soupeře nesmíme podcenit, to se nám také následně i povedlo. Utkání bylo od počátku v naší reži, důkazem toho byli branky , které v prvním poločase vstřelil 2x Štícha a jednou Zuska 3:0, na toto hosté odpověděli na konci prvnho poločasu, kdy snížili na rozdíl dvou branek, 3:1. Na začátku druhého poločasu se prosadil Matějovský P. 4:1, na tuto branku ještě hosté reagovali v podobě snížení 4:2. Poté to bal ještě Zoul L. a po něm se poprvé střelecky prosadil Matějovský M. 6:2.

V posledním utkání tohoto hracího dne jsme se střetli s celkem FK Blevice. Celý průběh tohoto utkání byl velice vyrovnaný a dal by se přirovnat k přirovnání kdo dá gól vyhraje. Tento gól přišel v polovině prvního poločasu z nohy L. Zoula, který se dostat do samostatného úniku a poradil si i s brankářem 1:0. Byl to ten samý hráč který měl několik vteřin poté na noze rozhodnutí ovšem tvaří v tvář brankáři selhal. Poté se utkání celou dobu přelévalo z jedné strany na druhou. Když už se zdálo, že budeme slavit zisk tří bodů, přišlo zaváhání v podání Zusky, který 25 vteřin před koncem utkání měl míč pod kontolou, kdy chtěl rozehrá přes celou šíři hřiště, toto se mu nepovedlo rozehru vystihl útočník soupeře, který již nedal Zíkovy šanci 1:1, následoval konečný hvizd rozhodčího.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.