VII. kolo

15.02.2010 12:19

V sedmém kole jsme se střetli s týmy, s kterými jsme v prvních utkání sehráli 2x remízu 1:1. Nyní jsme k utkáním odjížděli v oslabené sestavě a to z důvodu trestu J. Daniše, který si odpikává trest za potočku s protihráčem v pohárovém utkání, dále k utkání neodcestoval Barthel, který byl pracovně vatížen a pouze na tribuně fandil Zuska, který je zraněn.

V prvním utkání jsme se střetli s celkem FK Rozdělov toto utkání bylo nejvyrovnanější, které jsme sehráli. Šance na změnu skóre byli na obouch stranách proti ovšem byli brankáři, kteří předváděli vynikající zákroky a tak v prvním poločase vyšli hráči obou mužstev střelecky naprázdno. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první se šancemi, ale bez úspěchu. Skóre se změnilo až po našich chybách, když jsme již v sedmé minutě druhého poločasu naplnili kvótu faulů a domácí kopali trestný kop, který Zíka vyrazil do tyče a od ní se míč odrazil před  domácího utočníka, kterého neuhlídal naše obrana a bez problémů otevřel skóre 1:0. Ihned po rozehrání si  Štíchá si štícha ,,přilepil´´ míč k noze u levé levé lajny obešel dva protihráče a od rohového praporku vystřeli přízemní střelu na branku, kterou si brankář srazil do vlastní sítě 1:1. Poté jsme měli několik šancí na získaní vedení díky dobře rozehraným rohům a autům v podání Štíchy a P. Matějovského, kterého ovšem třikrát vychytal domácí brankář. Poté se také o změnu skóre pokusili domácí ovšem v naši brance doslova čaroval Zíka (prďoch). A tak utkání zaslouženě dospělo do nerozhodného stavu.

V druhém utkání byla naším soupeřem rezerva rakovnického Atlantiku, která celé utkání hrála power-play. Začátek utkání byl velice opatrný nikdo nechtěl udělat chybu. Mezi pokusy o vstřelení branky lze počítat pouze střely z větší vzdálenosti se kterými neměli brankáři problémy. První branka padla v polovině prvního poločasu, když se dostal do brejkul Štícha před brankou našel osamoceného L. Zoula, pro kterého nebyl problém prostřelit brankáře 0:1. O několik minut později se situace opakovala jen s jinými hráči, do brejku se dostal P. Matějovský, který našel před brankou Pance ten však ve vyložené šanci minul branku. Poté měli šance proti byl Zíka, který předvedl výborné zákroky a tak poločasové skóre znělo 0:1. V druhém poločase začali hrát domácí a to díky hrajícímu brankáři ovšem naše čtveřice výborně bránila a nedovolila Atlantiku skórovat. A tak udeřil Zíka, který využil vaběhnutí domácího brankáře a dvakrát střelou přes celé hřiště trefil prázdnou branku 0:3. Obrázek hry se ani poté nezměnil hráči Atlantiku i nadále utočilim, ale bez střeleckých pokusů. A tka se o změnu skóre pokoušel Zíka ovšem branku již netrefil. Domácí se dočkali čestného úspěchu 10 vteřin před koncem, když nikým neatakovaný domácí útočník před Zíkou tečoval střelu z poloviny hřiště 1:3. 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.