VI. kolo

23.02.2011 14:09

    V tento den jsme odjížděli k sehrání dvou utkání a přes to jsme domů odjeli bez zisku jedíného bodu, když jsme v prvním utkání nestačili na AFC Celtic Kladno "B" které se pohybuje v horní části tabulky a v druhém utkání jsme nečekaně klopítly s posledním celkem tabulky 1. FC Horní Bezděkov.

    Do tohoto utkání vlétl náš soupeř jak uragán a již po pěti minutách jsme prohrávali 3:0. Ačkoliv by se očekávalo že tento duel je již rozhodnutý nesložili jsme zbraně a začali jsme bojovat odměnou nám bylo snížení v 10 min. o tuto branku se individuelní akcí postaral J. Zíka 3:1. O minutu později se míče na vlastní polovině zmocni P. Matějovský prošel kolem tří obránců a střelou bodlem se postaral o snížení na rozdíl jediné branky 3:2. V poslední minutě prvního poločasu zaznamenal svoji první branku Polánek a srovnal na 3:3. Na začátku druhé poločasu jsme měli několik možností jak se dostat do vedení ovšem všechny naše pokusy zůstaly nevyužity a tak udeřilo na druhé straně kdy náš soupeř vstřeli čtvrtou branku, čímž se uklidnil a postupem času přidal další tři branky a tak konečné skóre utkání stanovil na 7:3.

    V druhém utkání jsme se střetli v tu dobu s posledním celkem tabulky. Toto bylo na utkání znát když jsme si vytvořili v prvním poločase nespočet brankovích příležitostí ovšem radost s gólu jsme nepoznali. První poločas tak skončil 0:0. V druhém poločase pokračovali naše nevyužité šance. Když v tom náš soupeř z ojedinělého utoku vstřelil branku 1:0. I po této brance jsme se snažili o zvrat v utkání, ale zřejmě nám nebylo souzeno. A tak v závěru, když jsme vše vložili do útoku tak jsme ještě dvakrát inkasovali 3:0. tímto výsledkem utkání skončilo.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.