VI. kolo ,,se čtyřmi body spokojenost´´

29.01.2012 15:14
FC Atraps Kladno - FC Velká Buková 3:3 (1:2)

Branky: Zoul, Polánek, Daniš

Sestava: Matějovský P.- Zoul L., Štícha - Panc, Polánek, Daniš, Zuska

Rozhodně žádný lehký úkol nás nečekal v zahajovacím utkání 6. kola, kdy nám byl soupeřem Atraps Kladno, který se dělí o první příčku s O.K. Kladno, obzvláště, když vydatná snídaně zdržela trio Daniš, Zuska, Vrábík, kteří se do utkání připojili až v poločasové přestávce až na Vrábíka, který do utkání nenastoupil a celé utkání tak odchytal P. Matějovský. Začátek utkání byl opatrný a odehrával se v poklidném tempu především uprostřed hřiště, kde oba celky v poklidu kombinovaly. V páté minutě už se činil P. Matějovský v brance, který vytáhl konečky prstů střelu na zadní tyč. Od tohoto okamžiku jsme byli lepším celkem a to i přes skutečnost, že jsme nemohli střídat. Odměnou nám byla vedoucí branka, o kterou se postaral L. Zoul, kterého přesnou přihrávkou mezi dvěma protihráči našel Štícha a již zmíněný Zoul si tváří tvář proti brankáři poradil 0:1. Radost byla pouze půlminutová, jelikož domácí útočník ihned po rozehrání utekl po levé straně a překvapil P. Matějovského v brance, který byl ve špatném postavení 1:1. A bylo ještě hůř, když Panc po rozehrání ztratil na polovině míč a domácí tohoto zaváhání využili, čímž se ujali vedení 1:2. Za tohoto stavu se dohrál první poločas. Do druhého poločasu již byl k dispozici Daniš a Zuska. Byl to právě Daniš, který rozhýbal naši ofenzivu a snažil se o vstřelení branky, ovšem veškeré jeho pokusy směřovali mimo branku. V 5. minutě druhého poločasu Daniš opět vystřelil z větší vzdálenosti i tato směřovala mimo tři tyče až do okamžiku, kdy Polánek do střely strčil nohu a míč tím nasměroval do sítě 2:2. Následně se domácí pokusily o několik střeleckých pokusů, které ovšem Matějovský zneškodnil i za pomoci defenzivy. V 10 minutě již byl Matějovský bezmocný poté co Zoul před vlastním brankovištěm našel jen nohy soupeře, který přehodil již ležícího Matějovského 3:2. Od tohoto okamžiku již utkání bylo ve znamení trestných kopů, když na ukazateli v této kolonce svítilo 3:3. Jako první měl možnost vyrovnání P. Matějovský, který si postavil míč na 9m značku ovšem brankář vystihl směr Matějovského střely. 3 minuty před konce jsme měli další možnost trestného kopu, ke kterému se postavil Daniš a střelou k pravé tyči se nemýlil 3:3. V následujících minutách to byli domácí, kteří měli možnost dvou trestných kopů, jenže tito je trestuhodně  zahodili, když oba své kopy poslali daleko mimo tři tyče. Výsledek utkání se již nezměnil a tak si z tohoto utkání připisujeme 1 bod.

 

FC O.K. Kladno - FC Velká Buková 8:1

Branka: Zuska

ŽK: Polánek

Sestava: Vrábík - P. Matějovský, Zoul L., Štícha - Daniš, Polánek, Zuska, Panc

I v druhém utkání 6. hracího dne nás čekal vedoucí celek tentokrát to byl O.K. Kladno. K tomuto utkání se není k čemu ani vracet, ani se rozepisovat, jelikož tento soupeř nás během celého zápasu nepustil během hry k ohrožení branky. Naopak na naší polovině předváděl pěkné kombinace, z nichž osm jich skončilo v naší brance. O čestný úspěch se za stavu 7:0 postaral Zuska. O.K. Kladno byl nejlépe hrající tým se kterým jsme se během letošního ročníku utkaly a právem mu patří první příčka.

FC Krakovec - FC Velká Buková 2:6 (2:3)

Branky: 4x Polánek, Štícha, Daniš

ŽK: Panc

Ve třetím utkání tohoto dne následovalo rakovnické derby, ve kterém nás čekal tým Krakovce, který se nachází na chvostu tabulky, ovšem pro nás je tento soupeř velmi nepříjemný, jelikož bilance vzájemných duelů hovoří jednoznačně pro tým Krakovce. Začátek utkání dá se říci se nám podařil, když se ve 2. minutě prosadil Polánek 0:1. I nadále jsme se pokoušeli o vstřelení branky, ovšem defenziva domácích pracovala spolehlivě. Domácí hrozily především z brejků, se kterými si Vrábík poradil. Trest přišel v 7 minutě, když Štícha zahrál malou domu a krakovští po rozehrání nepřímého kopu srovnali na 1:1. V 10. minutě to vypadalo, že prokletí proti Krakovci nás postihne i tentokrát, to když domácí využily jeden ze svých brejků a ujali se vedení 2:1. Na toto se nejspíše nemohl dívat Polánek, který se dvakrát před brankovištěm zmocnil míče a v obou případech se trefil do černého a misky vah se přehouply na naši stranu 2:3. Od tohoto okamžiku jakoby domácím došly síly a míč byl především v našem držení, avšak stav utkání se do poločasu nezměnil. I druhý poločas byl v naší režii a začali padat branky, ta 4. přišla opět z nohy Polánka, který se protlačil k odkopu od P. Matějovského a střelou k pravé tyči zvýšil na 2:4. V tento moment domácí zřejmě již rezignovali a následovali naše neproměněné šance především ze strany Daniše, který dvakrát neuspěl v samostatném nájezdu. V 10. minutě už se skóre měnilo, když Zuska křížnou přihrávkou našel před brankou volného Štíchu, který míč uklidil do prázdné branky 2:5. I v tomto utkání jsme měli možnost 9m trestných kopů, které byly totožné s těmi v prvním utkání. K prvnímu se tak ve 13. minutě postavil P. Matějovský, který opět neuspěl, když míč poslal doprostřed branky, kde trefil brankáře. O minuto později se k dalšímu trestnému kopu postavil Daniš, který tentokrát mířil úspěšně k levé tyči 2:6. Několik desítek vteřin před koncem měl možnost navýšení skóre Zuska ovšem neuspěl a tak utkání skončilo 2:6 a my po zlomení Krakovského prokletí  si připisujeme 3 body.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.