V. kolo 2010 -2011

10.01.2011 16:28

 V pátém kole jsme odjeli ke dvou utkáním ve kterých jsme se střetli s dalšími dvěma celky z rakovnického okresu, které hrají kladenskou soutěž a to FC Krakovec a FK Nové Strašecí.

Sestava: první utkání: Zíka - Matějovský M., Zoul L., Polánek - Panc, Zuska, Zoul J.

            druhé utkání: Matějovský M. - Matějovský P., Zoul L., Polánek - Panc, Zuska, Zoul J., Zíka

    V prvním jsme se střetli s celkem z Krakovce. Na toto utkání nestihl dorazit P. MAtějovský hrající finálové utkání rakovnického turnaje Violu cup. Možná se neúčast tohoto hráče ukázala jako ztráta bodů. Jelikož krakovští v tomto utkání předváděli výbornou defenzivu a naši hráči se nedokázali prosadit směrem dopředu. A tak jediná branka tohoto utkání padla do naší sítě, když hostující brankář vyhodil dlouhý míč na svého útočníka a ten již neměl problém dostat míč za záda Zíky 0:1. Po obdržení tohoto gólu i nadále hosté bránili a nedovolili našim hráčům ohrozit svého brankáře. O druhém poločase není ani co psát jelikož ten měl naprosto stejný průběh a tak na konci svítilo na ukazateli 0:2 v náš neprospěch.

 

    Ve druhém utkání jsme se střetli s celkem z Nového Strašecí, který se nacházel na 3. místě tabulky o 11 míst výše něž náš celek. V tomto utkání byli provedeny dvě změny první, že do zápasu již byl připraven P. Matějovský a trenérem byl do branky postaven M. Matějovský. Obě tyto změny se později ukázali jako dobré tahy. Utkání se hrálo za hojné účasti fanoušků FCVB. Začátek tohoto utkání byl velice opatrný z obou stran oba dva celky zkoušeli co bude platit na soupeře a tak se jako první předvedli oba brankáři, kteří předvedli několik dobrých zákroků. Změna skóre se měnila v páté minutě utkání když Panc rychle rozehrál před branku rohový kop, na který si naběhl novic Polánek a placírkou nedal brankáři hostí šanci 1:0. Od této chvíle jsme byli jednoznačně lepším celkem a vytvářeli jsme si brankové příležitosti, ovšem bez úspěchu. V 10 min. chtěl rychle rozehrát míč od vlastní branky M. Matějovský na bratra P. Matějovského, který byl na polovině hřiště, ten se však nechal předskočit obráncem, který nadvakrát překonal M. Matějovské 1:1. Chyběli dvě minuty do poločasu, když P. Matějovský si u vlastní branky přilepil míč k noze obešel tři protihráče a střelou bodlem překonal brankáře 2:1. Půl minuty před koncem si zranění přivodil P. Matějovský, který na poslední chvíli vypích míč soupeři ten ho však trefil kolenem z boku na koleno. Poté byl poločas ukončen. I v druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším mužstvem a nedovolovali jsme soupeři aby ohrozil naší branku. Náš tým ohrožoval brankáře neustále a ve 3 minutě druhého poločasu z toho vyústila třetí branka kterou zaznamenal L. Zoul 3:1. I nadále jsme se tlačili směrem dopředu a v 5 min. druhé poločasu se P. Matějovský vyhnul skluzu obránce a postupoval sám na brankáře, který padl P. Matějovskému pod nohy ten však stihl pod brankářem přistrčit míč před prázdnou branu, kde již neměl Zuska problém míč uklidit 4:1.  Dvě minuty na to se podařilo soupeři se štěstím snížit 4:2. Pět minut před koncem se mohl do listiny střelců zapsat Zíka ovšem při samostatném nájezdu společně s Pancem si neporadil s gólmanem ani nevyužil možnost přihrát volnému spoluhráči. Dvě minuty před koncem jsme měli možnost kopat 9m kop, ke kterému se postavil P. Matějovský ovšem brankář vystihl směr střeli a zneškodnil ji. V poslední vteřině utkání měl možnost 9 m kopu i soupeř ovšem gólman poslal svůj pokus nad branku a tak utkání skončilo 4:2.

    Na závěr bych jen dodal, že utkání s N. Strašecím byl nejlepší jaké jsme za celou dobu předvedli za to patří všem hráčům velké dík a jen tak dál.

 

     

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.