Shrnutí premierové sezóny

02.04.2010 16:28

V naší premiérové sezóně jsme celkem odehráli 18 utkání, ve kterých jsme získali 31 bodů, za devět výher, čtyři remízy a pět proher. Celkem 31 bodů nashromaždili  tři týmy, mezi kterými rozhodovala minitabulka vzájemných utkání v této tabulce jsme se umístili my první, druhý tým TJTZ Atlantic Rakovník "B" a třetí tým ze Slanýho.

V celkové tabulce se na prvním místě se umístil tým Zlonic B, se ziskem 38 bodů, tohoto soupeře jsme dvakrát porazili a obraly o 6 bodů (1:0,3:6). Na druhém místě se umístil tým SK Stehelčeves se ziskem 36 bodů, s tímto soupeřem jsme v prvním měření sil prohráli, v druhém jsme vyhráli (5:3,0:3). Na čtvrtém místě se umístil tým TJTZ Atlantic Rakovník "B", se ziskem 31 bodů, z týmem z Rakovníka jsme napoprvé remizovali, podruhé jsme získali plný počet bodů (1:1, 1:3). Na pátém míste se umístil tým European Transport Slaný se ziskem 31 bodů, s tímto soupeřem jsme v prvním kole vyhráli, v kole šestém jsme prohráli (1:3, 3:5). Na šestém místě se umístil tým Atraps Kladno se ziskem 30 bodů, s tímto soupeřem jsme v prvním utkání prohráli, v druhém jsme získli výhru (3:4,1:7). Na sedmém místě se umístil tým FC Krakovec se ziskem 19 bodů, první utkání jsme vyhráli, v druhém jsme utrpěli debakl (2:3,1:5). Na osmém místě se umístil tým F.C. Rozdělov se ziskem 18 bodů, v zájemném měření sil jsme se dvakrát rozešli smírně (1:1,1:1). Na devátém místě se umístil tým FK Blevice se ziskem 14 bodů, v prvním vzájemném utkání jsem vyhráli, druhé skončilo nerozhodně (2:4,1:1). Na desátém místě se umístil tým Blevice 73 se ziskem 11 bodů, poprvé jsme s tímto mužstvem prohráli, v druhém utkání jsme vahráli (2:1,6:2).

Nejlepší střelce měla naše skupiny okresní soutěže II. třídy hned dva, s 22 přesnými zásahy se o titul nejlepšího střelce dělí Jaroslav Daniš (V. Buková) a Michal Švandrlík (FC Krakovec). O jedinou branku nastřílel další v pořadí, tím byl Jan Švambera (F.C. Rozdělov).

O další branky v našem týmu se šestkrát postaral Zoul L., pětkrát se prosadil Matějovský P. a Panc M., tři branky si připsal Štícha M. a Zuska V., po dvou vstřelených brankách mají na kontě Zoul J. a Zíka J. o jednu branku se postaral Barthel P.

Ani tresty se našemu týmu nevyhly, ten největší měl Daniš J., který dostal v pohárovém utkání za napadení protihráče ČK a následoval měsíc storp, dále si tento hráč připsal dvě ŽK, dalším hříšníkem je Barthel P., který za obdržení čtyř ŽK odstál jedno soutěžní utkání, dvě ŽK si připsal Zoul L., po jedné ŽK si připsali hráči Vrábík M., Matějovský M., Panc M.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.