IX. kolo ,, po nejlepším výkonu v sezoně si připisujeme 6 bodů´´

11.03.2012 22:41

 

FC Velká Buková - 1.FC Horní Bezděkov 6:0 (0:0)

Branky: 2x Daniš, 2x P. Matějovský, Zoul, Knot ,,pičmund´´

Sestava: M. Matějovský - P. Matějovský, L. Zoul - Daniš, Knot ,,pičmund´´

V devátém kole a našem posledním nás nečekalo nic lehkého, jelikož hodinu před utkáním se omluvilo hned několik hráčů a tak musel vypomoci i Knot, který přicestoval po delší době k utkání. A tak bylo jasné že obě utkání odehrajeme bez střídání. 

V prvním utkání nás čekali hráči Horní Bezděkova, kteří do utkání vlétli doslova jako uragán a než jsme se stačili rozkoukat několikrát ohrozili branku M. Matějovského, nutno podotknout, že zakončení byly bídné.  Hosté byli velice aktivní rychle přistupovali a zdvojovali naše hráče a tak se nám nedařilo dlouho ohrozit hostujícího brankáře. První ohrožení brankáře soupeře z naší strany přišlo v desáté minutě nejprve to zkoušel Daniš a poté P. Matějovský, ovšem hostující brankář byl připraven. Od této chvíle bylo utkání vyrovnané a jakékoliv šance zneškodnili oba brankáři. Poločas tedy skončil bez branek. Druhý poločas byl od začátku jen v naší režii a začali padat branky první krásnou vstřelil Daniš, který rozehrál aut na pravé straně P. Matějovský mu přihrávku vrátil a střelu do šibenice již gólman nezastavil 1:0. O minutu později přišla druhá branky z nohy P. Matějovského, který obstřelil hostujícího brankáře 2:0. 0 dvě minuty později si druhou branku v utkání připsal Daniš 3:0. Ze čtvrté branky se radoval L. Zoul, kterému míč přistrčil Daniš 4:0. Nejhezčí branka tohoto utkání přišla po nádherné kombinaci na jeden dotek mezi P. Matějovským a Danišem, když P. Matějovský lobem našel Daniše, ten přihrávku vrátil a P. Matějovský střelou z první poslal míč mezi nohama brankáře 5:0. V závěru utkání se z branky radoval i not, který si vyměnil míč s L. Zoulem a střelou přes obránce vsítil branku 6:0. Za tohoto stavu utkání skončilo a připisujeme si další tři bodíky.

FC Velká Buková - AFC Celtic Kladno "B" 7:3 (5:1)

Branky: 4x P. Matějovský, 3x Daniš

ŽK: M. Matějovský

Sestava: M. Matějovský - P. Matějovský, L. Zoul - Daniš, Knot ,,pičmund´´

V druhém utkání našeho posledního kola nás čekal soupeř těžšího kalibru a to AFC Celtic Kladno "B", který má ve svém mužstvu tecnicky dobře vybavené hráče. Uvod utkání byl opatrný z obou stran a při ohrožení jedné či druhé branky ukázali své kvality oba brankáři. V páté minutě utkání přišla šťastná branka, kterou vstřelil Daniš, když nastřelil míč směrem na branku a hostující hráč změnil směr této střeli a brankář již nestihl reagovat 1:0. O minutu později to byl opět Daniš, který se radoval z branky, když střelou z levé strany nedal brankáři šanci 2:0. Záhy přišla i třetí branka tu měl na svědomí P. Matějovský, pro kterého vybojoval míč Knot a střela bodlem skončila od břevna v brance 3:0. V desáté minutě se skóre opět měnilo znovu z nohy P. Matějovského, kterému připravil míč Daniš a gólmn byl proti střele z levé strany bezmocný 4:0. Dvě minuty před koncem poločasu skompletoval P. Matějovský čistý hattrick 5:0. V této době kdy jsme vstřelili branky vytáhl několik důležitých zákroků M. Matějovský, především zneškodnil nájezdy hostujících útočníků. Krátký byl až na střelu v samém závěru prvního poločasu, když hosté šikovně rozehráli roh a nikým nehlídaný útočník poslal míč z první za záda M. Matějovského 5:1. Druhý poločas již nebyl tak divoký, hostující hráči se snažily o srovnání výsledku, což se jim nepodařilo, jelikož naše hra byla nejlepší, kterou jsme v průběhu sezóny předvedli. Zkorigování ze strany hostů přišlo poté co rozhodčí neodpískal jasný aut v náš prospěch a L. Zoul zahrál ve vápně rukou, jelikož chtěl rychle rozehrát aut a tak se kopala penalta, kterou hosté proměnili 5:2. V desáté minutě nám vedení o čtyři branky vrátil Daniš, který také zkompletoval hattrick 6:2. Tři minuty před koncem došlo z naší strany ke špatnému rozehrání autu na polovině soupeře a hosté využili rychlí brejk 6:3. I nadále se hosté pokoušeli ohrožovat branku M. Matějovského ten byl však bezchybný a se střelami si poradil. Poslední slovo v utkání měl P. Matějovský, který se postavil k pokutovému kopu po ruce hostující brankáře mimo brankoviště a střelou do šibenice zpečetil výsledek utkání na 7:3. 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.