III. kolo

08.01.2010 19:55

Ve třetím kole odjeli naši hráči do SH Stochov k odehrání tří utkání s celky ze spodní části tabulky a tak bylo v očekávání získání plného bodového zisku. Rozhodně se nedalo čekat, že získáme body bez boje, což se také ukázalo a zápasy byly velmi vyrovnané.

V prvním utkání jsme se střetli s týmem FC Kakovec, který čeká na svoji první výhru a jak se později ukázalo, čekat bude i po tomto utkání. Jako první se střelecky prosadil Daniš 0:1 a přinesl klid do našich řad, tato branka byla jediná v prvním poločase. Ve druhém poločaxe přidal Daniš svoji druho branku 0:2 v tuto chvíli jsme si mysleli, že je rozhodnuto když z ničeho nic udeřili hráči Krakovce a snížili 1:2. Poté se hráči Krakovce pokoušeli o vyrovnání bohužel bez gólového efektu a tak se na polovině uvolnil Panc a svou střelou upravil skóre 1:3. POté přišlo snížení domácích 2:3 více jíž domácí nestačili a tak jsme si připsali 3 body.

Druhé utkání následovalo okamžitě po prvním soupeřem nám byl tým Blevice 73, toto utkání by se dalo popsat dvěma slovy ,,tragédi a smůla´´. Soupeře jsme zatlačili na jeho vlastní polovinu a pokoušeli jsme o vstřelení gólu což se nám nevedlo a tak udeřilo na druhé straně a soupeř se  po brejku ujal vedení 1:0, po této brance zazněl hvizd rozhočího na konec prvního poločasu. Druhá půle začala opět naším náporem, který zmrazila chyba P. Matějovského, který při pokusu rozehrát další akci chyboval a domácí vsřelili branku 2:0. Poté to byl jen náš tým, který byl vidět tři minuty před koncem našel Štícha P. Matějovského, který se ocitl před brankářem, kterému nedal šanci a snížil 2:1. Poté přišlo několik šancí týmu FCVB P. Matějovský nastřelil tyč a ocitl se v několika gólových šancích stejně tak i ostatní hráči, ani jedna šance neskončila gólem a tak náš tým prohrál 2:1.

Ve třetím utkání jsme se střetli již s posledním týmem tabulky FK Blevice. V tomto utkání se na nás projevilo zklamání z předchozího zápasu a nemohli jsme se dostat do zápasu a tak nás hřáči Blevic potrestali a ujali se vedení 1:0. Ani po obdržené brance jsme se nevzpamatovali a tak jsme čekali na polpočasovou přestávku. O přestávce jsme si řekli, že jestli cceme hrát takhle tak se na to můžem ...... . Kdo čekal po poločase obrat byl zpočátku zklamán hráči domácích z další šance vstřelili branku 2:0. Po této brance jako by nás někdo polil živou vodou. Hlavně se střelecky probudil Daniš, který otočil skore čtyřmi vstřelenými brankami na které mu servíroval luxusní přihrávky P. Matějovský 2:4. Tímto výsledkem utkání skončilo a tak si připisujem 3 body.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.