III. kolo 2010 - 2011

07.12.2010 13:30

 Ve třetím kole jsme se střetli s celky 1.FC Vraný a Sokol Dobřichovice a jak se ukázalo oba soupeři byli nad naše síly a především nad síly našeho brankáře, kterému se utkání moc nevyvedly a z patnácti střel obdržel jedenáct gólů.

Sestava: Zíka - Matějovský P., Matějovský M., Zoul L. - Barthel, Daniš, Zuska 

 

1. FC Vraný - FC Velká Buková 4 : 1 (3 : 1)
Branky: Kubík, Kluka, Patč, Soudek - Daniš.
Rozhodčí: Stádník, Berovič. 90 diváků.

Vstup do toho utkání jsme měli exceletní a již po 8 vteřinách se ujala střela Daniše z půle hřiště 0:1. I nadále jsme byli v tomto utkání velmi aktivní a měli jsme míč na svých nohách ovšem srazil nás výkon brankáře, který nezachytil ani jednu střelu v prvním poločase a tak domácí otočili vývoj utkání ve svůj prospěch 3:1. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a snažili jsme se o srovnání skóre ovšem neměli jsme zřejmě obuty střelecké boty a tak jsme se ani jednou netrefili do černého. Naprostý opak byl na druhé straně hřiště kdy se ujala ojedinělá střela domácích, kteří tak upravili stav utkání na konečných 4:1.

 

Sokol Dobřichovice - FC Velká Buková 7 : 3 (3 : 0)
Branky: Šlapák 2, Větrovec, Štědroňský, Friš V., Bauer M., Geissler - Zoul L. 2, Matějovský.
Rozhodčí: Stádník, Berovič. 50 diváků.

Druhé utkání tohoto dne bylo jedno z nejhorších které jsme předvedli. Sice jsme měli míč na nohách jako v předešlém utkání ovšem hned první tři střeli soupeře z poloviny hřiště skončili za zády Zíky 3:0. I když jsme se snažili i nadále o vstřelení branky náš výkon nám k tomu nestačil a tak jsme šli do druhého poločasu s mankem 3:0. Ve druhém poločase jsme konečně prolomili střeleckou smůlu, která nás ten den provázela. Jako první se do branky trefil L. Zoul 3:1. O několik minut později se na listinu střelců zapsal i P. Matějovský 3:2. Když už jsme mysleli že by jsme mohli utkání otočit přišli další tři střeli soupeře z větší vzdálenosti, které opět skončili za zády Zíky 6:2. Za tohoto stavuji již jen kosmeticky upravil skóre L. Zoul 6:3. Ovšem poslední slovo v utkání měli Dobřichovičtí kteří vstřelili ještě jednu branku a upravili skóre na konečných 7:3.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.