II. kolo

25.11.2009 18:07

V druhém hracím dni odjeli naši hráči k odehrání dvou utkání a to s tými, které si v prním kole vedli výtečně a neztratili ani bod a své soupeře doslova deklasovali rozdílem třídy jedná se o tým FC Rozdělov a tým TJTZ Atlantic Rakovník B.  Náš tým na Stochov odjel bez svého nejlepšího střelce Daniše, který byl pracovně vytížen. Naopak k týmu se poprvé připojili P. Matějovský, M. Štícha, P. Barthel a M. Vrábík, kterým skončila soutěž ve velkém fotbale a tak se mohou plně věnovat futsalu. Jak se později ukázalo absence J. Daniše byla znatelná na druhou stranu byla posilněna naše obrana o již zmíněné hráče,  kteří byli zakladními kameny defezivy do branky se postavil M. Vrábík, který týmu dodal sebedůvěru.

Jako první nám byl soupeř z Rozdělova, ve kterém působí většina velice zkušených hráčů. V úvodu utkání se oba týmy pouze rozkoukávali a k vidění bylo jen několik pokusů na překonání obrany soupeře, ovšem bez úspěchu.  Až do 10 min, kdy na vlastní polovině vybojoval míč P. Matějovský posunul jej na Barthela, který z první vyslal do úniku Zusku, který vystřelil z levé strany křížnou střelu za kterou se hostující brankář jen ohlédl a skóre bylo 1:0. Po inkasované brance se hostující tým snažil o srovnání, které se jim nakonec povedlo minutu před koncem prvního poločasu. Tato branka byla velice zbytečná a zásluhu na ní měl  Štícha který se  na hranici vápna pokoušel o kličku a ztratil míč a M. Matějovskému nezbývalo nic jiného než soupeře faulovat z následného přímého kopu hosté srovnali 1:1 toto skóre vydrželo až do přestávky. Ve druhém poločase byli vidět šance na obou stránách, ovšem to by museli být prázdné branky, jelikož oba brankáři předváděli výborné zákroky. Naši největší šanci  zmařil J. Zoul, který už byl sám před ležící soupeřovým brankářem, kterého však nedokázal přehodit.  Ke konci utkání se ukazovali zkušenosti našeho soupeře, který nás přehrával. Naše obrana v čele s brankářem Vrábíkem odolala až do konce utkání a tak toto skončilo remízou  1:1.

V druhém utkání nás čekala  rezerva rakovnického Atlanticu, v tomto týmu působí zkušený Loder na pozici bránkáře a L. Beneš, který tým táhne svými góly. V prvním poločase se střídali šance na obou stranách. Největší šanci na vedení z naši strany měl J. Zoul, kterého vyslal P. Matějovský do samostatného úniku ovšem přízemní střela skončila pouze centimetry od levé tyče Loderovi branky. A tak se trestalo na druhé straně, kde hosté rozehráli rohový kop míč se dostal k Benešovi, který z ostrého úhlu střelu bodlem umístil pod břevno Vrábíkovi branky 0:1. Od tohoto okamžiku se naše mužstvo pokoušelo o  vyrovnání, které se nekonalo a tak v poločase hosté vedli. Ve druhém poločase naše mužstvo začalo ,,jezdit" a mělo více ze hry, toto bylo  zapříčiněno únavou hráčů Atlanticu, kteří hráli dvě utkání za sebou. A tak přicházeli naše šance nejpve se snažil samostatně prosadit P. Matějovský, jehož střela spoza obránce skončila na boční síti. Poté jsme se  zaslouženě dočkali vyrovnání a to po akci Štíchy, který narazil míč na vápno Barthelovi ten se s míčem otočil okolo obránce a nedal Loderovi v brance šanci 1:1.  O chvilku později to byl opět Barthel, který vystřelil z nečekané pozice hostující brankář  tuto střelu viděl  na poslední chvíli, ale i přes to ji stačil nohou vytěsnit na tyč.  Minutu před koncem utkání vystihl rozehru soupeře P. Matějovský z první posunul míč na L. Zoula, který mohl postupovat sám na branku hostí místo toho však zbrkle zvolil přihrávku na paty Pance, ten již nemohl nic dělat a obránce stihl ukopnout míč do autu. V posledních vteřínách mohlo naše mužstvo příjít o vše a to když útočníci Atlanticu podnikli rychlí brejk ve dvou, tuto situaci zachránil M. Matějovský, který byl ve správnou chvíli na správném místě a  vystihl kombinaci hostujících útočníků a uklidil míč do bezpečí.  Nic víc se již v utkání nestalo a tak konečné skoré zní 1:1.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.