II. kolo 2010 - 2011

21.11.2010 11:30

 Ve druhém kole letošního ročníku jsem odcestovali na Stochov k odehrání tří utkání a to s celky FK Union Slaný "B", Blevice 73 a FK Blevice. 

Sestava: Zíka - Matějovský P., Matějovský M., Zoul L., Barthel - Daniš, Štícha, Zuska

Union Slaný "B" - FC Velká Buková 6 : 2 (2 : 1)
Branky: Štěrba 4, Hejduk R., vlastní - Zoul L., vlastní
Rozhodčí: Hovorka, Říha. 10 diváků.

V prvním utkání nás čekali hráči Unionu Slaný B. Toto utkání pro nás nezačalo vůbec špatně jelikož po dvou minutách si domácí srazili míč do vlastní sítě a nečekaně jsme vedli 0:1. Po tomto nečekaném gólu už hráli jen domácí, kteří nás přehrávali a do poločasu otočili stav utkání ve svůj prospěch 2:1. Nástup do druhého poločasu se nám opět podařil a hned po dvou minutách hry se střelecky prosadil L. Zoul a srovnal na 2:2. Jenže toto bylo z naší strany vše jelikož poté to již byli domácí, kteří si s námi dělali co chtěli ale nedokázali vstřelit branku až do chvíle kdy si po odrazu vlastní branku vstřelil L. Zoul a domácí vedli 3:2. Poté ještě do konce utkání přidali tři branky a zaslouženě zvítězili 6:2.

 

FC Velká Buková - Blevice 73 5 : 3 (2 : 1)
Branky: Barthel 2, Daniš, Matějovský M., Matějovský P. - Bednár 2, Gabčo.
Rozhodčí: Říha, Gryc. 30 diváků.

V druhém utkání jsme se utkali s celkem Blevice 73. Toto mužstvo je složeno především ze starších a o to zkušenějších borců, kteří ke hře využívají především svých zkušeností. První poločas tohoto utkaní byl vyrovnaný a šance na vstřelení gólu byli na obou stranách avšak bez výsledku. V době kdy jsme se dostávali do mírného tlaku udeřilo na druhé straně, když hosté zaváhali chyby v naší obraně a dostali se do vedení 0:1. Tato branka nás, naštěstí zdravě nakopla a do poločasu jsme po pěkných akcích otočili stav utkání v náš prospěch, když se nejprve prosadil Daniš 1:1 a minutu před půli po sklepnutí od bratra P. Matějovského vstřelil svoji první branku M. Matějovský 2:1. V druhé půli jsme soupeři odskočili na rozdíl tří branek, když se nejprve prosadil velmi dobře hrající Barthel 3:1. A o chvilku později na něj navázal i P. Matějovký 4:1. Za tohoto stavu chybělo do konce pět minut utkání a jako již několikrát jsme toto podcenili a soupeř se dvěmy slepenými brankami dostal zpět do utkání 4:3. Za tohoto stavu se hosté snažili o vyrovná ovšem do odraženého míče se z dálky opřel Barthel a nechytatelnou ránou dal utkání konečný výsledek 5:3.

 

FC Velká Buková - FK Blevice 4 : 3 (2 : 2)
Branky: Zoul L., Matějovský P., Panc, Zuska - Vekražka 2, Břicháček.
Rozhodčí: Hovorka, Říha. 50 diváků.

Ve třetím utkání jsme se střetli s dalším celkem z Blevic tentokrát to bylo tým FK. Oba celky Blevic praktikují téměř totožný styl a tak toto utkání bylo opět velmi vyrovnané. V prvním poločase tohoto utkání jsme se dvakrát dostali do vedení nejprve nám pomohla branka Pance, který vyšel vítězně ze zmatku před brankou hostí a uklidil míč do sítě 1:0. Na tento vývoj hosté stihli zavčasu reagovat a srovnali skóre na 1:1. Ovšem tento stav nevydržel dlouho jelikož míče se ujal L. Zoul narazil si z Barthelem a poté technickou střelou překonal brankáře 2:1. Minutu do poločasové přestávky hosté podruhé srovnali 2:2, za tohoto stavu se měnili i strany. V druhém poločase jsme se prezentovali pěknou hrou za kterou jsme byli odměněni dvěma brankami tu první střelil z přímého kopu P. Matějovský, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a míč se zastavil až o síť v brance 3:2. O druhou branku v druhém poločase se postaral podle rozhodčího Zuska od kterého se ze shromáždě před brankou odrazil míč do sítě 4:2. Tento stav vydržel až do chvíle kdy na hodinách ukazoval čas 30. sec do konce utkání, když v tento moment hosté snížili na 4:3. Po rozehrání tohoto gólu jsme již míč soupeři nepůjčili a tak jsme zvítězili 4:3.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.