I. kolo

09.11.2009 10:19

Dne 8.4. 2009 odcestovali naši hráči k odehrání svých prvních mistrovkých utkání. Hráči odjeli skoro v plné sestavě absentující byli pouze Matějovský a Štíchá, kteří měli povinnosti ve své mateřském fotbalovém klubu.

V prvním utkání se naši hráči střetli s týmem European Transport Slaný, tomuto utkání předcházela trošku kuriozní situace a to že naši hráči nastoupili bez chráničů se staženými stulpnami ke kotníkům , což pravidla nedovolují a je poviností hráče mít chrániče, tento prohřešek bude projednán okresní komisí futsalu. V samotném utkání byli naši hráči jednoznačně lepším týmem a určovali tempo hry a zaslouženě se po střele L. Zoula se ujali vedení 0:1. Další průběh hry se odehrával ve středu hřiště, až do chvíle kdy na hřiště vstoupil J. Zoul a po několika vteřinách byl na správném místě a přidal naší druhou branku 0:2, po této brance se naše mužsvo uklidnilo a hrálo podle svého. Domácí mužstvo se pokusilo několikrát vystřelit na naši bránu, kterou hájil Zíka ten však předvedl několik bravůrních zákroků a míč za svá záda nepustil. Ve druhém poločase už se utkání jen dohrávalo, když z ničeho nic se v útoku ocitl Daniš a krásnou střelou nedal domácímu golmanovi šanci 0:3.  Poté utkání spělo ke svému konci, když do konce chybělo 10 sekund pokusil se Knot o kličku ve vlastním vápně, kterou vystihl protikráč, který již pak nedal Zíkovi šanci a střelou k tyči snížil na konečných 1:3.

V druhém utkání utkání nás čekal tým SK Stehelčeves, toto utkání se odehrálo několik minut po prvním a tak naši hráči neměli dostatek času na odpočinek což bylo znát i na výkonu našeho mužtva. Toto utkání mělo naprosto vyrovnaný průběh domácí se po kombinaci ujali vedení, na toto vzápětí odpověděl rychlonohý Daniš, který vzápětí vyrovnal. Poté se hrálo uprostřed hřiště s několika pokusi střel z dálky, které ovšem kryli oba brankáři. Rozhodující momen přišel když Daniš šel sám na branku domácích avšak při pokusu obstřelit brankáře trefil pouze tyč, míč se odrazil zpět do hřiště a domácí z rychlého protiútoku dali na 2:1. Poté našemu týmu došli síli a pouze bránili, což se pár minut dařilo, ale soupeř svou kombinací rozebral naši defenzivu a vstřelil třetí gól, v tuto chvíli náš tým  čekal na poločas, aby si hráči odpočinuli a načerpali síli. Toto se podařilo a do druhé poločasu vlétlo úpně jiné mužstvo již po minutě hry si přivlastnil míč Daniš  obešel dva protihráče a střelou z úrovně bránkové čáry vystřelil přímo pod výko 3:2. I poté měli naši hráči více ze hry a za snahu jim byla sladká odměna v podobě vyrovnání, které zařídil Zuska, který vystřelil levou nohou a jak by řekl znamý komentátor Bosák ,,nechytatelná rána´´ 3:3. Po této brance našemu družstvu došli síli a bylo to mužstvo domácích, které hrálo a my jsme se jen bránili. Po několika minutách bránění naše defenziva povolila a stav byl 4:3, za tohoto stavu měl šanci vyrovnat Daniš, ale nepovedlo se a tak udeřilo na druhé straně a na konečných 5:3 upravili domácí.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.